........
TURNUVAL OSCAR ÖDÜLLERİ
Paylaş
Allods Online
Battleknight
BiteFight
Business Tycoon Online
Cabal Online
Dark Orbit
DarkSwords
eRepublik
Fiesta
Football Superstars
Gladiatus
GodsWar Online
Gunbound
Heroes of Kung Fu
Lotr Online
Manga Fighter
Metin2
OGame
Runes of Magic
Shaiya
Tales Runner
Wanted
War of Legends
War Rock
Merhaba ben Goethe. Daha önce de gelmiştim.
BiteFight ve Darkorbit :) Darkorbit'te sağlam hesabım vardı oynamıyorum diye verdim komşunun birine şimdi yeniden açtım takılıyorum öyle.
Size şunu söylemek isterim Darkorbit Ogame'ye 902831902183 basar :) Ogame kağıt üzerinde oyun ve premium olmayan kullanıcılar eziliyor her zaman. Darkorbit'te para yatırmadan premium eşyaları her saat başı açık arttırma ile alabiliyorsunuz.
Bitefight'e gelince. Öyle bir hesabım var ki hesabı gören oyunu direk bırakıyorKademe 18 güçler ortalama 60-80 arası (silahlar ile birlikte değil). Ama oynamıyorum çok uzun zamandır. Oyunun sahibi (Ogame'nin sahibi) ücretsiz kullanıcıları çok ezdiği için inadına oynamıyorum. Para veremeyen kesinlikle oynayamıyor. GAMEFORGE şirketi 5 para etmez. Üyelerinin tüm isteklerini yerine getiren en iyi şirket BİG POİNT.
Bitefight s20 Profilim
FIFA 12 Aldığım Sonuçlar
ea.com/ERD1
My Crysis: ERD1
Origin ID: ERD1-TR
Pes 2006 Şampiyonluklarım
IbRaCaDaBra Cup
Corleone Cup
Miras Değil Alın Teri Kupası
...Her Link ÖLümü Tadacaktır...
MMORPG yazmıssın web oyunları var gladiatus bitefight vs
Ayrıca nerde burda knight ve wow ?
Benim Oyum Gladiatus a
Cheers!the Last of Us
!!!
Ben cok eskiden oynamıstım onu o kadarda ücretli farkı yoktu. ilk 5 deydim. Gecen bi giriyim dedim oynayan kalmamısSu an bitmis durumda o oyun.
Catch me if you can
Mesaj VLAD tarafından (25-12-2010 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.
South of Heaven
Arkadaşlar daha adil bir anket olması için öyle açık ara farkla devasa oylar alacak oyunları eklemedim...
Örneğin...
Barcelona'nın Bank Asya ligi takımlarıyla karşılaştırılması gibi...
South of Heaven
:gomugomuno:
TurnuvaL Facebook Grubu (Yönetici ve Oyuncularla daha hızlı iletişim kurmak için )
TurnuvaL Grup Tıkla
Company of Heroes & Lord of the Rings
pikselcanavari.tk - Oyun yapım dersi !
Turnuval Bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.
Web sitemizi kullanmaya devam ederek, turnuval.com hizmetlerini sizlere daha iyi sunabilmek amacıyla kullandığımız cookie'ler (çerezler) ve kişisel verilerinizle ilgili Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş olursunuz.