Milanlı defans oyuncusu Yepes, bu transfer döneminde kadroya katılan Pazzini ve Zapata transferlerinin kendilerine büyük katkı sağlayacağını söyledi.



Milan formasını iki senedir sırtında taşıyan Mario Yepes, yeni transferler Giampaolo Pazzini ve Cristian Zapata hakkında konuşurken iki isim hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Pazzini hakkında görüşlerini belirten Yepes, "Pazzini farklı türde bir forvet. Umarım kalitesini burada da gösterir. Sisteme adapte olursa, Sampdoria maçından itibaren başarılı olacaktır. Inter için en iyisini yapacaktır. Pazzini intikam peşinde olabilir, bu yüzden dolayı Milan ona bu maçta forma vermeli." şeklinde konuştu.

Vatandaşı Zapata hakkında verdiği demeçte yeni transferin ligi bildiğini vurgulayan Kolombiyalı, "Zapata, İtalya Ligi nasıl bir lig çok iyi biliyor. Buranın çevresini ve takımın durumunu biliyor. Zapata fiziksel olarak mükemmele yakın bir oyuncu aynı zamanda çok hızlı. Udinese forması altında yaptıklarını yaptıklarını burada da yaparsa bu bizi şanslı kılar." ifadelerini kullandı.

Sampdoria maçının zor geçeceğini ifade eden defans oyuncusu, "Elbette amacımız 3 puan fakat kolay bir maç olmayacak. Sampdoria bu sezon yaptığı transferlerle güçlü bir takım oldu. Saygı duyduğumuz bir tarihleri var." diyerek sözlerini noktaladı.