Beşiktaş'ı Akatlar'da deviren Türk Telekom, taraftarına güveniyor..



Beşiktaş Cola Turka’yı evinde yenerek 1-1’lik eşitliği sağlayan ve play-offa “Müthiş” bir giriş yapan Türk Telekom Basketbol Takımı’nın Baş Antrenörü Merih Çakıroğlu, “Avantaj şimdi bize geçti” dedi.

Merih Çakıroğlu, Tutku, Ümit ve Leng’in oynamadığı maçta “Süper” bir performans sergilediklerini belirterek şunları söyledi:
“Sezon boyunca çok onurlu bir mücadele sergileyen Kaptan Haluk Yıldırım önderliğindeki Beşiktaş kadrosunun, ne kadar güçlü olduğunu çok iyi biliyorduk. Seriye 1-0 geride başlamamız bir başka olumsuzluktu. Ancak oyuncularım bunu gurur meselesi yaptı. Çok iyi mücadele ettiler. Dezavantajı avantaja çevirdiler. Ama her şey daha yeni başlıyor. Bu turun en tempolu ve heyecan verici maçları Beşiktaş ile bizim aramızda oynanacağı için, artık çok daha dikkatli olmalıyız. Ankara’daki iki maçı da kazanarak turu geçmeliyiz.”

Çakıroğlu, bundan sonra Başkentli basketbol severlere de büyük görev düştüğünü hatırlatarak 2 Mayıs Pazar günü 18.30’da oynanacak karşılaşmada Atatürk Spor Salonu’nun dolması gerektiğini vurguladı.