Aziz Yıldırım'ın çok konuşulan avukatı Faik Işık, yine çarpıcı ifadelere imza attı.



Avukat Faik Işık’ın son müvekkili Aziz Yıldırım ile tanışıklığı 12 yıl öncesine gidiyor. Dönemin Siirt Jet-Palı futbolcuları Alpay, Sergen ve Oktay ile ilgili transfer pazarlığı sürerken tanışırlar. Hatta o dönem Maliye’nin Siirt Jet-Pa’ya haciz koyması üzerine Fenerbahçe’nin bu futbolcuları daha ucuza transfer etme girişimi sırasında Aziz Yıldırım ile sert şekilde tartışırlar. Yıllar sonra ise Aziz Yıldırım, Ankara’da Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında, ‘Askeri suçları açığa vermek’ iddiasıyla açılan davada Faik Işık’ın avukatlığını yapmasını ister.

Son şike soruşturmasından bir ay önce bu davanın ilk duruşmasına, Aziz Yıldırım’ın vekili sıfatıyla giren isim Faik Işık’tır. Şike soruşturmasına kadar Beşiktaş’ı tutan Faik Işık bu soruşturmadan sonra sıkı Fenerbahçeli olmuş durumda. Ofisinde bile zaman zaman hem kendisi hem de çaycısı, Aziz Yıldırım’ın fotoğrafı basılı tişörtle dolaşıyor. Bunu da davaya konsantrasyonunu canlı tutmak için yaptığını söylüyor.



BAŞBAKAN AZLETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatlığını yaptığı için yaklaşık 10 yıldır gündeme gelmek istemediğini söyleyen Faik Işık, “Aziz Yıldırım’ın avukatı olmam ikisine de zarar verecekti. Tayyip Bey’i arayarak beni avukatlığından azletmesinin uygun olacağını söyledim. Sağolsunlar beni kırmadılar. Azilname gönderdiler” dedi.