Sarı-Lacivertli taraftarların Metris Cezaevi'nde bulunan Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticilere destek olmak için organize ettiği konvoy bugün hareket edecek. Kadıköy'den yola çıkacak Fenerbahçeliler Metris Cezaevi önüne gidecek.



Şike Soruşturması sürecinde, planladıkları organizasyonlarla sesini duyuran Fenerbahçe taraftarı, bugün en kapsamlı protesto gösterilerinden birini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 15.00’te Kadıköy Eski Salı Pazarı’nda bir araya gelecek olan Sarı-Lacivertli renklere gönül veren taraftarlar, Bağdat Caddesi istikametinden Boğaz Köprüsü’nü geçecek ve Metris Cezaevi önüne kadar gidecekler. Cezaevinin önünde Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticilerine olan güven ve desteklerini gösterecek olan Sarı-Lacivertli taraftarlar, kulüplerine yapıldığını düşündükleri haksızlıkları da bu yolla protesto edecek. Taraftar platformlarından ‘12 Numara’nın düzenleyeceği konvoy öncesi Sarı-Lacivertli taraftarlara da bir takım uyarılarda bulunuldu.

‘Fenerbahçe ruhu seni çağırıyor’

‘Uyanık kal Fenerbahçeli. Fenerbahçe ruhu seni çağırıyor’ sloganıyla düzenlenen organizasyonun, Fenerbahçe taraftarına yakışır bir şekilde yapılması istenirken yapılan uyarıda, “3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren yaşanılan süreçte, yarattıkları suni gündemlerle yargısız infaz yapanlara karşı tepkimizi demokratik olarak ve taşkınlık yapmadan “korna çalarak” gerçekleştireceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu organizasyonda Fenerbahçelilik ruhuna yakışır şekilde, olaylardan uzak durarak gerçekleştirmeye davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.