ASUS G51J 3D oyun ve multimedya deneyimini üstün performanslarda yaşamak isteyen herkese hitap ediyor.
ASUS G51J 3D, yeni NVIDIA® 3D Vision™ teknolojisi ve özel tasarlanmış 3D gözlüğü ile birlikte oyunlardan alınan heyecanı maksimum düzeye çıkarıyor. NVIDIA® GeForce® GTX 260M 1 GB DDR3 harici ekran kartı ise oyun performansını kesintisiz kılıyor. EAX ve CMSS ses teknolojilerinin sağladığı kristal netliğinde ses ve çevre ses efektleri, Altec Lansing® hoparlörler aracılığıyla kullanıcısını memnun ediyor. Intel Core i7 işlemci ve 64-bit Windows® 7 işletim sistemiyle güçlendirilen ASUS G51J 3D oyun meraklıları için mükemmel bir araç olacak.


NVIDIA 3D Vision ile donatılan ASUS G51J 3D, 3D Vision gözlükler sayesinde her açıdan net, parlak ve yüksek çözünürlükte gerçekçi grafikler sunuyor. Böylece oyuncular kendilerini oyun içerisinde hissedebiliyor. Kullanıcılar 3D Vision ile çalışabilen; Resident Evil 5, Borderlands™, World of Warcraft: Wrath of the Lich King™, Batman®: Arkham Asylum™ and Star Trek® gibi 400’e yakın PC oyunuyla artık yepyeni boyuta geçmenin keyfini yaşayacaklar.

Bu etkileyici görsel efektler EAX HD 4.0 3D ses teknolojisi ve CMSS surround ses sistemiyle tamamlanıyor. EAX HD 4.0 ses teknolojisi , oyun içindeki çevresel sesleri üç boyutlu ses efektlerine dönüştürmeye yardımcı oluyor. Ses hafızasında bulunan ve 300’den fazla oyunu destekleyen 64 farklı ek ses efektiyle de gerçeğe yakın bir ses deneyimi sunuyor. Tüm bunlara ek olarak Altec Lansing® hoparlörler, ASUS G51J 3D’yi multimedya dünyasında rakipsiz kılıyor.

En son Intel Core i7 işlemcisiyle güçlendirilen ASUS G51J 3D’de dört fiziksel çekirdek birlikte çalışarak uygulamalar ve işletim sistemi için ek bir performans sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, çoklu görevlerde veya oyunlarda yüksek çözünürlük ve rahat bir kullanım elde edebiliyor.

ASUS G51J 3D grafik olarak kullanıcıların bütün beklentilerini karşılayacak nitelikte tasarlandı. ASUS mühendisleri 15.6 inç notebook içine zekice yerleştirdikleri NVIDIA GeForce GTX 260M ekran kartıyla termal ve yerleştirme sorunlarının üstesinden başarıyla geliyor. 1 GB DDR3 dahili video bellekle ASUS G51J, 3DMark06’da 11.000’lik skor elde ediyor.