Temel olarak bilimkurgu tabanlı bir MMORPG olan Rising Force'u diğer MMORPG oyunlardan ayıran etkin özellikleri, size farklı ve harika bir dünyanın kapılarını açıyor.

Oyuncular, üç farklı ırkın birbiriyle mücadelesini yaşarken bir yandan da oyun içi ve dışı etkinliklerde ödül kazanmak için yarışacaklar. Oyunun hikayesinden kısaca bahsedecek olursak; Novus gezegeninde yaşamını sürdüren Bellato ırkı (Bellato Birliği), saldırgan ve mekanize ordulardan oluşan, %90'ı robot olan bir ırkın, Accretia İmparatorluğu’nun saldırısına uğrar. Accretia'ları çok uzun süredir takip eden ve bitmek bilmeyen gelişme ve yok etme isteklerini durdurmaya çalışan Cora ırkı da onların peşinden Novus gezegenine iner. Bellato ırkı, temel olarak iki ırka da güvenmemekle beraber Cora'daki kutsal yeteneklerle Accretia'nın mekanik gücünü bünyesinde barındırmaya çalışmaktadır. Bellato’ların etkili ve en güçlü silahlarından biri, Rider sınıfının sürdüğü “MAU” (Massive Armor Unit) denen dev robotlardır. Cora ittifakı, “Decem” ismindeki bir Tanrı'ya inanan, kutsallık üzerine kurulu ve anaerkil bir toplum; “Animus” adını verdikleri yaratıkları çağırabiliyor. Bu yaratıkların farklı özellikleri bulunmakta. Accretia İmparatorluğu, tamamen mekanize ordulardan oluşuyor ve amaçları, her yerde koloniler oluşturarak imparatorluklarını genişletmek. Bunun için başka gezegenleri istila ediyorlar ve “Siege Kit” denen dev silahlarıyla yüksek hasar vermekteler.

Çok çekişmeli geçecek mücadelede etkinlikleri kazananlar, muhteşem hediyelerle ödüllendirilecekler. Etkinlikler ve içerikleriyle şöyle:

Liderin Otoritesi Etkinliği
Yedi hafta boyunca aralıksız şekilde “Irk Lideri” olan kişi, etkinlik ödülü olan 5.000TL değerindeki extreme oyun makinesi ve 22 inç Samsung LCD monitör kazanacak.

Novus’un Şifresi Etkinliği
Bu etkinlik, GM’lerin hafta içinde verdiği şifreleri toplayıp ilk ileten oyuncunun ödül kazanmasını sağlamakta. Bu etkinlik dört hafta sürecek ve her haftanın kazananı iPhone 3GS ile ödüllendirilecek.

Yeni Dünya Kahramanları Etkinliği
Açık betaya geçildiğinde yeni açtığı karakterini 45. level’a getiren ilk 10 oyuncuya hediye verilecek. Birinciye Sony Vaio dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncüye Apple iPad, dördüncü ve beşinciye Apple iPhone 3GS, sonraki beş oyuncuyaysa Sony PlayStation 3 verilecek. Etkinlik her iki sunucuda da geçerli olacak.

Video Etkinliği
Oyun içi görüntülerle oluşturulacak en iyi videonun sahibi , Sony Vaio dizüstü bilgisayar kazanacak. Hazırlanacak olan video, tabii ki Rising Force ile ilgili içeriğe sahip olmalı.

En İyi Fansite Etkinliği
Yıl sonuna kadar sürecek bu etkiliğe göre en iyi fansitesini hazırlayan kişiye Sony Vaio dizüstü bilgisayar verilecek. Görsellik, içerik ve kullanılabilirlik kategorileri üzerinden değerlendirilecek site, resmi forum sitesi ile Rising Force’un Facebook ve Twitter adreslerinden duyurulacak.

Novus'un Sakinleri Background Etkinliği
25 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında yapılacak etkinlikte karakterine “background” yazan kişiler arasından en çok beğenilen özgeçmişin sahibine Samsung 102 ekran Full HD LCD TV verilecek.

Bu büyük etkinliklere katılmak ve hediyeleri kazanmak için hemen oyuna kayıt olun ve Rising Force’u oynamaya başlayın. Etkinlik şartlarını resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz. Yakında Türk oyuncuların beğenisine sunulmaya hazırlanan oyun, etkileyici grafikleri ve fantastik içeriğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi umuyor. www.playrf.com.tr adresine girerek bu heyecana siz de ortak olabilirsiniz. Oyunun Facebook sayfasınaysa https://www.facebook.com/pages/Risin...47567111934835 adresinden ulaşabilirsiniz.