Teknik heyet, Toulouse raporları üzerinde kafa yoruyor, rakibin artı ve eksilerini detaylı şekilde analiz ediyor.



* Broos, hücum gücü yüksek rakip için savunmaya tedbirler arıyor. Son Diyarbakır maçı Belçikalı’yı endişelendiriyor
* Yönetim de Fransız ekibi karşısında alınacak iyi bir sonuca güveniyor, taraftarların ilgisinin yüksek olmasını istiyor


Trabzonspor’da nefesler tutuldu, Toulouse maçına endekslenildi... Haftayı Diyarbakırspor yenilgisiyle kapatan Karadeniz temsilcisi, turun ilk ayağında avantajlı bir skor hedefliyor. Kelimenin tam anlamıyla seferberliğin ilan edildiği Trabzonspor’da Hugo Broos her fırsatta gol yemeden 2 farklı galip gelmeleri gerektiğine dikkat çekerken, çalışmalarını da bu yönde sürdürüyor. Fransız temsilcisini 2 kez çıplak gözle izleyen yardımcısı Turgut Kural’ın verdiği detaylı analizler üzerinde çalışan Belçikalı hoca, rakibin artı ve eksilerini ezberliyor. Özellikle son oynanan St.Etienne karşılaşmasında hücum gücüyle dikkat çeken Toulouse’u durdurmanın yollarını arayacak Broos’u, savunmasının son maçtaki görüntüsü ise endişelendiriyor.

Sylva da bilgi veriyor

Orta sahayı kalabalık tutması beklenen Broos’un bu bölgedeki oyuncularından daha çok oyunda kalmasını isteyeceği ve savunmaya yardım emri vereceği belirtildi. Sivas maçında ilk 11’de oynattığı Song’u kulübeye oturtup Giray’a şans tanıyan deneyimli antrenörün bu kez defans bloğundaki seçimleri de merak konusu. Ayrıca Broos’a bir başka bilgi aktarımı da Sylva tarafından yapılıyor. Fransız ekibi Lille’den transfer edilen tecrübeli kaleci, Toulouse hakkında detaylar aktarıyor. Yönetim için de Play-Off maçı çok önemli. Takımın kredisinin tekrar yükselmesini arzulayan yönetim, yine hayata geçirilen TrabzonCell, taraftar kart ve ürün satışları için de Avrupa Ligi’ni olmazsa olmaz diye görüyor.



Toulouse yarın şehre geliyor
Bordo-Mavili ekibin Avrupa Ligi ön elemesinde perşembe günü kozlarını paylaşacağı Toulouse, yarın Trabzon’da olacak. 15.45’te şehre inmesi beklenen Fransız temsilcisi, aynı gün akşam saatlerinde maçın oynanacağı Avni Aker Stadı’nda bir antrenman yapacak. Bu çalışma öncesinde Toulouse teknik direktörü Alayin Casanova’nın bir basın toplantısı da düzenleyeceği belirtildi. Rakip, maçın ardından aynı gece Trabzon’dan ayrılacak

Özel hayatlar mercek altında

Karadeniz temsilcisinde yönetim, futbolcuların özel hayatları konusunda bir dizi sert tedbirler hazırlığında... Oyuncuların spor dışı etkenlerle sakatlanmaları veya hastalanmaları durumunda önce uyarı, sonra da para cezaları kesilebilecek. Yöneticiler, durumu profesyonel yaşama uygun davranma olarak açıklarken, Trabzonspor’da daha önceki dönemlerde benzer problemler meydana gelmişti.

Maç biletleri satışa çıkıyor

Trabzonspor ile Toulouse maçının biletlerinin bugün satışa çıkacağı açıklandı. İlk gün sadece taraftar kart sahiplerine, daha sonra da diğer isteyenlere satış yapılacak. Bilet fiyatları açık 30, maraton 50, kapalı yan 80, kapalı orta 100 ve VIP 250 olarak belirlendi. Kulüp bu sezon Avrupa kupası maçlarına fiyat farkı uyguladı.

FANATİK