Başkan Sadri Şener'in, “Ocak'ta işi bitirmeye çalışacağız” sözleriyle mest olan Fatih Tekke, Zenit'in görüşme önerilerini öteliyor, bir an önce Trabzonspor ile durumunun netleşmesini bekliyor.




Trabzonspor’da gözler şimdiden devre arası transfer dönemine çevrilirken, bu sürecin en önde gelen ismi durumundaki Fatih Tekke, Türkiye’den gelecek habere kilitlenmiş durumda. En yetkili ağız durumundaki Başkan Sadri Şener’in ilk kez net ifadeler kullanıp, “Fatih birlikte çalışmak istediğimiz, yetenekli bir oyuncu. Ocak ayında Zenit ile tekrar masaya oturacağız” açıklamasını yapmasıyla deneyimli futbolcu, artık resmi görüşmelerin başlamasına odaklandı. Sözleşmesi 2010’un Ağustos ayında bitecek Fatih Tekke ile masaya oturmaya hazırlanın Rus temsilcisinin de eli kolu bu gelişmeler üzerine bağlandı.

Zaman talep etti
Türkiye’ye, özellikle de Trabzonspor’a dönmek isteyen Fatih Tekke, kendisine yapılan görüşme çağrılarını öteliyor. Bu konuda önceliği eski takımına veren golcünün, “Zenit’te gerçekten güzel günlerim geçti. Ancak şu an Türkiye’ye dönüşümle ilgili ciddi gelişmeler var. Bana anlayış göstermenizi istiyorum” diyerek zaman kazandığı öğrenildi. Kendi kazanacağı para anlamında da fedakarlığı göze alan Fatih Tekke için önce sportif direktör Ünal Karaman’ın Rusya’ya gidip ön görüşme yapması, ardından da Başkan Şener’in işi bitirmek için düğmeye basması bekleniyor.


Fatih Tekke’nin Trabzonspor kariyeri