Transferi adeta yılan hikayesine dönen Fatih Tekke için Trabzonspor yine son dakika atağına kalktı. Sportif direktör Ünal Karaman, Zenit ile pazarlık yapacak.



Son 1 yıla damgasını vuran Fatih Tekke bilmecesini ortadan kaldırmak için Trabzonspor son bir atak yapıyor... Yönetimin bu transferi emanet ettiği Sportif Direktör Ünal Karaman, taraftarların dört gözle beklediği yıldız oyuncunun işini bitirmek için Rusya’ya gitti. Her ne kadar yönetim ile Fatih Tekke ve menajeri ciddi restleşmeler yaşasa da eğer Zenit ikna edilebilirse transfer gerçekleşecek. Son olarak sözleşmesi 2010’un yaz aylarında bitecek olan Fatih Tekke için Rus temsilcisinin 2 milyon Euro istediği ileri sürülmüş, ancak bu rakamda pazarlık payının olduğu belirtilmişti. İşte bu pazarlık payını ve oyuncunun ayrılmak istemesi avantajını kullanacak olan Ünal Karaman’ın yönetimden 1 milyon Euro’luk bir yetki aldığı ileri sürüldü. Bordo-Mavili ekibin kurmayları, Fatih Tekke ile 12. adamın tam desteğini arkasına almayı planlıyor.

İmza olmazsa Dubai’ye...
Sportif Direktör Karaman’ın bu Rusya çıkarması beklediği şekilde gelişmezse Fatih Tekke, hafta başında önce Zenit’in sağlık kontrolüne katılacak ardından da Dubai’deki sezon öncesi hazırlık kampına gidecek.

FANATİK